Oensk velkommen til Indigenous Peoples Literature

Et informativt ressurs for avansemeet av alle kulturer

Spesiallaget til det 400 million folk på dette
planet som verken sett eller hørt

La disse ordene og avbilder er for evig en påminnelse av deres eksistens.


Prayer

Innledning

Indigenous Peoples Literature er en ikke-profitt informativt ressurs og samarbeid spesiallaget til indigenous folk av verdenen og til enrichment fører det til all folk.

Det betrakter av adskillige kilder på vevet som:

“an imponerende arkiv av kulturelt stoff om indigenous folk av verdenen, strekker seg fra litteratur og musikk til bønner og historie. Seere finner de komplette tekstene av nøkkeldokument som Iroquois konstitusjon og den originale Hiawatha. Portrettet av Columbus og hans tilhengere gir en merket kontrast til Columbus Day fester. ”


Dette stedet er en skatt trove av informasjon for noen interessert i Native American tradisjoner , historie, kunst, og litteratur. Ledd til originalt full tekst dokument og avbildearkiver tilrettelegger av stamme i tillegg til ved geografisk region. Ledd til steder dekkende indigenous folk omkring verdenen inkluderer. ”

erThis et ærgjerrig foretagende av som synes lykktes storartett, og synes være et nødvendig ressurs for både studenter og researchers. En grundig, godt strukturert behandling av et emne av stor samtidig interesse. ”“so lever Deres liv som fryktfor døden aldri går inn i Deres hjerte. Bry ikke noen om deres religion; respekterer andre i deres sikt, og krav som de respekterer Deres. Elsk Deres liv , perfekt Deres liv, beautify alle ting i Deres liv. ”

Tecumseh ,Shawnee