Velkommen hen til den Indigenous Folks Litteratur

En opdragende hjælpekilde nemlig den arveforskud alles kultur

Tilegnet hen til den 400 million folk herpå
klode hvem er ingen set heller ikke hørt

Lade disse ord og billeder være altid en rykkerbrev i deres eksistens.


den Bøn

Indførelse

Indigenous Folks Litteratur er en ingen-indtægt opdragende hjælpekilde og samarbejde tilegnet hen til den indigenous folks i den jord og hen til den berigelse sig kunne bringe til bevidsthed al folk.

sig er blevet se på af adskillige kilder oven på den web nemlig:

"An imponerende arkiv i kulturel klæde omkring den indigenous folks i den jord, opstiller af litteratur og musik hen til andagt og historie. Seeres vil hitte den hel tekster i nøglen akter lige den Iroquois love og den selvstændig Hiawatha. Den lodretstående i Akeleje og hans fulgt sørger for en mærket kontrast hen til Akeleje Dag helligholdelse
."

"Arbejdsplads er en skat-trove i information nemlig en interesseret i Naturlig Amerikaner overlevering, historie, kunst, og litteratur. Golfbane hen til selvstændig fuld-tekst akter og billed filer arrangeres af tribe ligeledes nemlig af geografisk område Golfbane hen til steder afdækker indigenous folks omkring den jord er inkluderets."

"Er en ambition foretagende hvilke synes hen til nyde lykkedes bedre, og ville gøre indtryk af at være en væsentlige hjælpekilde nemlig begge to studerende og undersøgelse. En udtømmende, nå- stuktureret kur i en emne i stor nutids-renter
."


"So opholde sig jeres liv at den skræk i endeligt kunne aldrig nogen sinde postere jeres hjerte. Plage ingen omkring deres religion; henseende andre i deres se på, og anfordring at de henseende jeres. Elske jeres liv, ren jeres liv, smuk al sager i jeres liv."

Tecumseh, Shawnee